Belangrijk bericht i.v.m. mijn praktijk wijziging

Schildering Bloemen

In deze tijd is ons leven sterk veranderd door een virus, het coronavirus.

Veel is anders geworden door deze plotseling ontstane gebeurtenissen. Een zeer onrustige periode waarin je soms veel moeite kan hebben met hoe nu verder. In deze vreemde moeilijke tijd zijn ook een aantal maatregelen gesteld die belangrijk zijn om ook in mijn praktijk door te voeren. De cursussen, workshops, lezingen en afspraken voor behandelingen en begeleidingsgesprekken ter plekke kunnen daarom nu helaas niet doorgaan voor onbepaalde tijd.

Telefonisch consult

Wel kan ik jullie eventueel op een andere manier een consult aanbieden voor een telefonisch gesprek. Ook op manier van videobellen is dit een mogelijkheid. Mocht je hierbij een geschreven inspiratietekst willen krijgen dan kan ik je die per mail toesturen. Of per post. Zo kan ik jullie toch van dienst blijven en bemoedigen en doorgeven wat ik aangegeven zal kunnen krijgen op persoonlijk vlak.

Neem hiervoor contact op per mail of per telefoon of per post. Dan maken we een afspraak..

Houd moed en weet dat het Hogere voor ons zorgt op welke manier dan ook. Vertrouw en wees je bewust van de verbindingen tussen al wat is. Geloof en vertrouw op je eigen innerlijke kracht. Ik wens je goede gezondheid, veel innerlijke rust en vertrouwen, zorg goed voor jezelf en je omgeving die het mogelijk nodig hebben, hou je binnen de maatregelen… je kunt het zeker aan. En weet van je begeleidingen en engelen die altijd bij je zijn. Die kun je zeker aanroepen.
Daarom mediteer, lees, werk met je creativiteit, schrijf, maak een schilderij, beweeg, uit jezelf, zing, werk met je handen, tuinier, eet en drink op tijd, ruim op en ontdek wat je allemaal nog meer in je huis kunt doen…

Lieve groet,
Dory

Maak hier een afspraak

Schildering Bloemen