Bijzondere workshop: Intuïtief schilderen met de 7 chakra’s

Chakra’s – wat zijn dat? Chakra’s zien er uit als een soort trechters van energie die als een wiel draaien. Door middel van deze centra absorberen we energie uit de kosmos en dit kunnen we gebruiken voor al onze emotionele, fysieke, spirituele processen. Kortom je hebt er veel aan en je kunt er veel meer mee doen dan je denkt. Hier over gaan deze workshops en je maakt er ook nog twee bijzondere unieke kunstwerken bij.

Je krijgt tijdens deze 2 zatermiddagen uitleg over de werking van deze energiecentra die zoveel betekenen voor lichaam en geest. Bij doorstromen van energie en energiebanen zijn ze onontbeerlijk en daarbij werken ook hun kleuren mee. De 7 chakra’s hebben ook hun eigen kleuren en van daaruit kunnen we o.a. energie activeren of in balans brengen. Zij hebben hun eigen vormen naast hun eigen kleuren.

Naast uitleg over dit alles ga je ook twee grote schilderijen maken met de kleuren als inspiratiebron. Vanuit je intuïtie maak je deze schilderijen tot een bijzonder uniek werk.

We beginnen met een meditatie om even alles los te laten en je daarna te richten op je creativiteit. Iedereen is welkom, je hoeft geen teken of schilderervaring te hebben. Deze workshop zal een bijzondere belevenis zijn met eveneens bijzondere eigen unieke kunstwerken erbij. Dory zal je werk bespreken op wat zij aangegeven krijgt.

Deze workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten.
Let op: er wordt gewerkt met kleine groep dus reserveren is wel nodig.

Wanneer: zaterdagmiddag van 12.00 uur – 16.00 uur.
Data: 14 juni en 28 juni
Meebrengen: schrijfmateriaal, schort of oude kleding zodat je vrij kunt schilderen.
Kosten: € 80,- p.p. Incl. lunch, koffie / thee, schildermateriaal, doeken en cursusinformatie.

Schrijf je nu in