Themalezingen

Tijdens deze avonden wordt voor de pauze een lezing gehouden en na de pauze kun je vragen stellen.

20 september: Spirituele avond met kleurkaartjes
Op deze avond kiest iedere bezoeker een kleurkaartje uit. De kleur op het kaartje is voor jou in deze tijd een helende kracht. Dory vertelt over de helende werking van kleuren en geeft een spirituele uitleg voor jou. Het kleurkaartje neem je mee naar huis en vult de komende tijd jouw energie aan.

18 oktober: Relaties en hun werking
Datingsites en datingprogramma’s zijn aan de dag van vandaag erg in. Velen zijn bang voor eenzaamheid en zoeken zelf. Bepaalde relaties kunnen aanvullend werken, anderen spiegelend. Wat is een spirituele relatie? Dit en nog veel meer zal op deze avond besproken worden. Een boeiend onderwerp. Uiteraard zijn je vragen welkom hierover.

22 november: Hoe ga je om met Electro stress en straling in en om het huis en bij jezelf
Met actuele toelichtingen en praktische adviezen o.a. over het gebruik van iPad, mobiele telefoon en babyfoon. Hoe werkt dit bij kinderen en baby’s? Met demonstraties van werking in jouw energieveld van straling, van bijv. je mobiel, die gemeten kunnen worden. Deze lezing wordt gehouden door gastspreekster Yvonne van Oosterhout, radiësthesiste.

13 december: Problemen van het leven als cadeau
Hoe ga je hiermee om en hoe kun je toch tot inzichten komen, soms op wonderbaarlijke wijze. Ze zijn bij nader inzien niet voor niets geweest. Deze lezing gaat onder andere over hoe je leert vertrouwen in je engelbegeleidingen en je gids. Met persoonlijke kaart trekken. Een boeiende lezing die je sterk kan motiveren om in jouw eigen kracht te (blijven) staan.

Tijd: Vrijdagavond van 19.30 – 21.30 uur.
Data: 20 sept. – 18 okt. – 22 nov. – 13 dec..
Kosten: € 10,- p.p. per avond. Incl. korte samenvatting lezing en koffie/thee.
Ter info: Reserveer vooraf om zeker te zijn van een plaats – min. 5 personen max. 10 personen.

Reserveren