Themalezingen

Tijdens deze avonden wordt voor de pauze een lezing gehouden en na de pauze kun je vragen stellen.

21 september: Spirituele avond met kleurkaartjes
Op deze avond kiest iedere bezoeker een kleurkaartje uit. De kleur op het kaartje is voor jou in deze tijd een helende kracht. Dory vertelt over de helende werking van kleuren en geeft een spirituele uitleg voor jou. Het kleurkaartje neem je mee naar huis en vult de komende tijd jouw energie aan.

26 oktober: Lezing over aardstralen en wateraders en electro stress in en om het huis…
Met duidelijke toelichting en praktische adviezen. Vragen zijn welkom! Deze lezing wordt gehouden door gastspreekster Yvonne van Oosterhout, radiesthesiste. Een kennismaking met haar want
Yvonne is de opvolgster van Piet Nuijten die haar opleidde om zijn werk voort te zetten.

23 november: Energielezing met thema ‘Alles is energie’
Ben je soms ook zo moe, dan is deze lezing een opkikkertje… We worden steeds meer bewust van energie en het werken hiermee. Doordat we steeds gevoeliger worden.in deze soms chaotische tijd is het belangrijk jezelf ook te beschermen. Invloeden van buitenaf kunnen onze balans plotseling verstoren en emoties kunnen je overvallen. Of je uitputten. Hoe dat zo gaat komt hier ter sprake.

14 december: Hoe engelenenergie kan werken voor jou
In deze maand met bijzondere dagen, lijkt het wel alsof engelen zich duidelijk kunnen manifesteren of voelbaar zijn. Hoe kun je dit waarnemen of waardoor kun je jezelf nog beter verdiepen in de verbinding met hen? Ze zijn er niet voor niets, jouw beschermengel is als het ware jouw coach en eenmaal hun werking ervaren en samenwerken maakt je krachtiger, zelfstandiger en minder angstig voor het leven zelf. En nog veel meer… balans en liefde.

Tijd: Vrijdagavond van 19.30 – 21.30 uur.
Data: 21 sept – 26 okt – 23 nov – 14 dec.
Kosten: € 10,- p.p. per avond. Incl. korte samenvatting lezing en koffie/thee.
Ter info: Reserveer vooraf om zeker te zijn van een plaats – min. 5 personen max. 10 personen.

Reserveren