Er is weer een aflevering van mijn wekelijkse rubriek in weekblad Vriendin toegevoegd aan de columns.

Deze gaat over astrologie. En dan met name een verhaal over een relatie tussen moeder en dochter die nogal botsen met elkaar. Wat dat met astrologie te maken kan hebben wordt snel duidelijk in dit verhaal.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 12: klik hier >>
Nummer 13: klik hier >>
Nummer 14: klik hier >>
Nummer 15: klik hier >>
Nummer 16: klik hier >>
Nummer 17: klik hier >>
Nummer 18: klik hier >>
Nummer 19: klik hier >>
Nummer 20: klik hier >>
Nummer 21: klik hier >>
Nummer 22: klik hier >>
Nummer 23: klik hier >>

Nummer 24: klik hier >>