Expositie DORY

Expositie Samengaan De UitdagingIn een bijzondere omgeving (voormalige pastorie) exposeer ik tot 4 maart 2014 schilderijen en beschilderde stenen. Het is een grote expositie van 20 schilderijen en 12 grote objecten.

De locatie waar deze expositie gehouden wordt is lunchroom de Uitdaging te Ulvenhout.

Zij beschikken naast de lunchroom ook over een ruimte, de Erkerkamer, waar ook een groot deel van de schilderijen en beschilderde stenen te zien is.

Kracht-stenen

Het bijzondere is dat deze lunchroom een leer- en werkplek is voor mensen met een beperking. Met enthousiasme werken zij in de bediening en dat doen zij op hun spontane eigen manier. Ook in de keuken en huishouding doen zij ervaringen op, met als doel te kunnen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

De expositie heeft als titel SAMENGAAN.

Dat doe ik ook met de Uitdaging en heb daarvoor unieke meditatiesteentjes beschilderd die geleverd worden in een bijbehorend fluwelen zakje. Dit zijn kleine kunstwerkjes met tekst. Deze krachtsteentjes kunt u daar kopen. Hiermee steun ik de stichting Anna die deze lunchroom o.a. realiseert. Bezoek hun <a href="http://www.lunchroomdeuitdaging.nl/" onclick="_gaq.push(['_trackEvent', 'outbound-article', 'http://www xenical pills.lunchroomdeuitdaging.nl/’, ‘website’]);” title=”Lunchroom De Uitdaging” target=”_blank”>website eens voor openingstijden en menukaart.

Beslist de moeite waard voor een bezoek en het bekijken van deze grote tentoonstelling.

Wees welkom.