Hoe kan ik hem vergeten?

Liefdesverdriet kan soms onoverkomelijk zijn. Bij Ursula is dit het geval en zij vraagt inzicht over hoe zij hier verder mee moet leven.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 12: klik hier >>
Nummer 13: klik hier >>
Nummer 14: klik hier >>
Nummer 15: klik hier >>
Nummer 16: klik hier >>
Nummer 17: klik hier >>
Nummer 18: klik hier >>
Nummer 19: klik hier >>
Nummer 20: klik hier >>
Nummer 21: klik hier >>
Nummer 22: klik hier >>
Nummer 23: klik hier >>
Nummer 24: klik hier >>
Nummer 25: klik hier >>
Nummer 26: klik hier >>
Nummer 27: klik hier >>
Nummer 28: klik hier >>

Nummer 29: klik hier >>