Ik droom steeds dat ik verdrink

Katinka droomt steeds dat ze verdrinkt. Deze column gaat over dromen en de uitleg van dromen. Ze kunnen wegwijzers op ons pad zijn. Word  je bewuster van je dromen en je zult ze als raadgevers gaan herkennen.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 31: klik hier >>

Nummer 30: klik hier >>
Nummer 29: klik hier >>
Nummer 28: klik hier >>
Nummer 27: klik hier >>
Nummer 26: klik hier >>
Nummer 25: klik hier >>
Nummer 24: klik hier >>
Nummer 23: klik hier >>
Nummer 22: klik hier >>
Nummer 21: klik hier >>