Ik wil weten of geesten echt bestaan

Wendy wil weten of geesten echt bestaan. In deze aflevering kun je uitleg hierover lezen. Bij de tips worden een paar interessante boekentitels over dit onderwerp genoemd.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 32: klik hier >>

Nummer 31: klik hier >>
Nummer 30: klik hier >>
Nummer 29: klik hier >>
Nummer 28: klik hier >>
Nummer 27: klik hier >>
Nummer 26: klik hier >>
Nummer 25: klik hier >>
Nummer 24: klik hier >>
Nummer 23: klik hier >>
Nummer 22: klik hier >>