Kan meditatie mij helpen?

Tessa vraagt hoe zij innerlijk rustiger kan worden. Zij is overbelast door de druk van het leven. Deze column gaat over de kracht van mediteren. Hoe meditatie ons kan helpen om innerlijk rustiger te worden en om balans in onszelf te krijgen.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 5: klik hier >>

Nummer 42: klik hier >>
Nummer 40: klik hier >>
Nummer 37: klik hier >>
Nummer 36: klik hier >>
Nummer 35: klik hier >>
Nummer 34: klik hier >>
Nummer 33: klik hier >>
Nummer 32: klik hier >>
Nummer 31: klik hier >>
Nummer 30: klik hier >>