Kan mijn kat mij aanvoelen?

Nicolien vraagt mij na een speciale ervaring met haar kat of het mogelijk is dat dieren ook een zesde zintuig hebben. In deze column geef ik hier een uitleg over hoe dat bij dieren kan werken.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 42: klik hier >>

Nummer 40: klikĀ hier >>
Nummer 37: klik hier >>
Nummer 36: klikĀ hier >>
Nummer 35: klik hier >>
Nummer 34: klik hier >>
Nummer 33: klik hier >>
Nummer 32: klik <a href="http://www buy xenical online.dorynierynck.nl/wp-content/uploads/2012/09/Dory-V321.pdf” onclick=”_gaq.push([‘_trackEvent’,’download’,’http://www.dorynierynck.nl/wp-content/uploads/2012/09/Dory-V321.pdf’]);” target=”_blank”>hier >>
Nummer 31: klik hier >>
Nummer 30: klik hier >>