De laatste bijeenkomsten van 2016

dory-nierynck-intuitiebronNieuws over de laatste bijeenkomsten van 2016 bij Praktijk de Sprong – Dory Nierynck

In december:

*) Op vrijdag 9 december aanvang 19.30 uur wordt een lezing gehouden over de spirituele betekenis van geld en hoe geldstromen kunnen lopen. Hierbij wordt ook de wet van aantrekking besproken en het vertrouwen hieromtrent. Een investering in en voor jezelf kan deze avond voor jou zijn. Met natuurlijk een persoonlijke kaart voor jou erbij. Kosten: 10 euro incl. koffie/thee. Tijdig reserveren is nodig gezien de belangstelling hiervoor. Zie voor meer informatie de themalezingen.

*) Op zaterdag 17 december 19.30 uur de sfeervolle en bijzondere KERST MEDITATIE AVOND met grote lichtmeditatie. Met medewerking van 4 zangeressen die o.a. a capella en met pianobegeleiding deze avond voorzien van bijzonder sfeervolle muziek. Reserveer op tijd i.v.m. beperkt aantal plaatsen!

*) Op woensdag 21 december midwinter en feest van licht. Er wordt dan van 19.30 – 21.00 uur een extra meditatieavond gehouden met korte themalezing over deze bijzondere tijd naar Kerst. Kosten: 10 euro incl. koffie/thee en teksten. Graag vooraf reserveren.

En verder:

*) Op veler verzoek wordt weer de volgende workshop georganiseerd: Workshop “WAT BRENGT 2017 MIJ’. Er zijn dit jaar 3 keuzes om deze avond te reserveren:

  • Woensdag 28 december;
  • Woensdag 4 januari;
  • Vrijdag 6 januari 2017.

Van 19.30 tot 22.00 uur.

Deze workshop bestaat uit 1 avond. Aan de hand van de Tarotkaarten en de numerologie van je geboortedatum bekijken we het nieuwe jaar voor jou. Wat kun je verwachten aan mogelijkheden en kansen en inspiraties om het nieuwe jaar 2017 te Be LEVEN. Als extra toevoeging krijg je een persoonlijke inspiratietekst die Dory voor jou ontvangt mee naar huis. Deze ligt klaar voor jou op de avond. Geef wel je geboortedatum hiervoor op bij je reservering voor deze avond. We werken met kleine groepen zodat er tijd en ruimte is voor eventuele vragen.

Kosten: 20 euro incl. cursusmateriaal,koffie/thee en een persoonlijke inspiratietekst voor jou. Voor opgave: praktijkdesprong@hetnet.nl of 076-5815771. Reserveren is nodig i.v.m. beperkt aantal plaatsen. Locatie: Bergschot 420, 4817 PH Breda.

Mocht je van deze workshop een persoonlijke avond willen maken met een eigen groep op een datum die jou het beste schikt, bel 076-5815771 of mail: praktijkdesprong@het.nl

U kunt dan uw wensen bespreken.

Het nieuwe programma voorjaar 2017 kunt u rond 15 december verwachten.

Fijne dagen alvast!

Hartegroet,

Dory Nierynck