Laatste nieuwsbrief

Beste lezer,

Zoals op de site te lezen is, is praktijk de Sprong sinds november per direct gesloten. Omdat Dory in al die jaren veel mensen heeft geholpen in haar praktijk en het onmogelijk is gebleken om iedereen te informeren hopen wij -haar kinderen- met deze nieuwsbrief zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Medio november kreeg Dory te horen dat ze ongeneeslijk ziek was en nog maar kort te leven had. Uiteindelijk is ze op 28 november overleden in haar thuisomgeving. Wij hebben in zeer korte tijd afscheid moeten nemen van een zeer lieve, attente, creatieve, spirituele, zorgzame moeder en Bonmama (zo noemde ze zich voor haar kleinkinderen). Dory is begraven op de R.K. Begraafplaats Zuylen in Breda.

Vanwege alle drukte die daarna op ons af kwam waren we niet in staat om op vragen die binnen kwamen op het mailadres van praktijk de Sprong te reageren. We hopen daarvoor op uw begrip. Deze site zal nog tijdelijk in de lucht blijven als herinnering aan Dory, maar uiteindelijk offline gaan.

Waarom krijg ik deze nieuwsbrief nu op 12 maart zult u zich wellicht afvragen. Dory zou vandaag haar 74e verjaardag hebben gevierd en er het liefst een feestje van willen maken met veel vreugde en positieve energie!

We steken vandaag de kaarsjes op en zullen liefdevolle herinneringen aan haar ophalen en hopen dat ze voor iedereen die in die jaren bij haar langs is geweest -in de praktijk of op een cursus- een bron van inspiratie blijft.

Wij willen graag afsluiten met belangrijke woorden vanuit Dory:

“Blijf in alles jezelf. Daarin ligt je ware kracht”

In Liefde….

Dory Nierynck