Lezing engelen en beschermengelen op vrijdagavond 30 januari

Angels energyEngelen en beschermengelen zijn er niet voor niets. Iedereen wordt geboren met een of meerdere beschermengelen. Daar kun je over lezen, over horen maar in deze tijd is het echt mogelijk je bewuster te worden hiervan. Van hun hulp, van verhalen die anderen hebben meegemaakt hiermee.

Het lijkt wel alsof je meer open staat en bewuster wordt van de engelen en daar gaat deze lezing over. Hoe maak je contact, hoe ervaar je de hulp of kun je deze bewust waarnemen, hoe merk je er iets van.

Op deze avond is voor de pauze de lezing hierover en na de pauze kun je je vragen stellen of je eigen verhaal vertellen over jouw eventuele engelenervaring.

Een boeiende avond met aan het eind de mogelijkheid om een persoonlijke engelen reading kaart te krijgen. Die kan jou inzicht geven welke engelen er nu voor jou zijn op dit moment. Bijzonder om dit te horen en ook letterlijk te horen.

Werken met aartsengelen en engelen is zeer praktisch. Wil je weten hoe dan geeft deze lezing alvast een aanzet om je te motiveren of een kennismaking met dit alles.

Bekijk bij het onderdeel Themalezingen voor meer informatie.