Lezing negatieve straling en Electro stress, belastend voor mens en dier

Vrijdagavond 14 februari 19.30 uur is Piet Nuijten te gast als spreker over negatieve straling en Electro stress.

Piet houdt zich al 25 jaar bezig met stralingsonderzoeken. Samen met hem heb ik een aantal lezingen gegeven. Die werden toen zeer druk bezocht. Maar nu met alle toename van o.a. draadloze communicatie is dit zeer actueel.

Het zoeken naar wateraders en curry lijnen en het Hartmann-net komen aan de orde. Zo kun je mogelijk antwoord krijgen op de vraag of jouw huis belast is met deze aders en lijnen. En zo ja wat je kunt doen. Misschien is dit ook een antwoord op de vraag waarom je altijd zo moe bent, al slaap je genoeg. Want staat je bed wel op een goede plaats? Of waarom je baby zo langdurig huilt en waarom je kind zo bang is in zijn/haar kamertje en slecht slaapt.

Electro stress die door apparatuur en straling van masten veroorzaakt kan worden komt ook aan de orde. Ook daar kun je erg vermoeid van raken. Wat dacht je van langdurig aan pc’s en mobiele telefoon zitten. Piet heeft meetapparatuur bij zich om voorbeelden te geven.

Op deze avond kan ook jouw energieveld gemeten worden op negatieve straling. Kortom een zeer interessante avond met actuele uitleg en antwoorden.