Nieuwsbrief zomer najaar 2017 is verzonden en OPEN DAG – EXPO info

Dinsdag 15 augustus is onze nieuwsbrief wat betreft het najaar 2017 weer
verzonden naar vele belangstellenden.

Een aantal activiteiten worden onder de aandacht gebracht en in het bijzonder ook de OPEN DAG en EXPOSITIE op zaterdag 26 augustus. Deze wordt gehouden van 10.30 – 16.00 uur op Bergschot 420 Breda. De expositie van cursisten groep intuïtief schilderen is weer heel bijzonder en u kunt er zeker ook ideeën van opdoen…Mogelijk zelf gaan schilderen op intuïtieve wijze??
In de praktijkruimte zal Dory weer korte GRATIS consulten geven mede aan de hand van door haar geschilderde kleurkaartjes of tarotkaart. Tussen 11.00 en 12.00 uur en 14.00 en 15.00 uur kunt u hiervoor bij haar terecht.

Gezien het succes van afgelopen jaren zal het dit jaar weer genoeg belangstellenden geven. Verder ligt tijdens de OPEN DAG het najaarsprogramma klaar en zult u info kunnen krijgen over de activiteiten. Het werk van Dory zoals objecten en schilderijen kunt u ook bekijken.

U bent van harte welkom met koffie/thee complet. Gratis entree en mogelijk tot ziens.

Maar…

Mocht u verhinderd zijn en toch bijvoorbeeld informatie willen over een consult met geschreven inspiratietekst of deelname aan lezingen of cursussen
of mogelijk zelf een workshop voor een prive-groep willen boeken ,dan kunt u altijd even bellen op 076-5815771.