Voet- en handreflexmassage, wat is dat precies?

Voeten en lichaamTijdens deze lezing wordt het principe van deze massages uitgelegd en gedemonstreerd. Je kunt zelf ervaren hoe dit nu voelt door korte behandelingen.

Voetreflexmassage helpt om het lichaam in balans te brengen en ontspant. Daardoor kunnen eventuele blokkades verwijderd worden en zal mogelijk de energiedoorstroming bevorderd worden. Daardoor kunnen lichaam en geest weer in evenwicht raken. Dit is een zeer oude manier van behandelen. Vanuit de geschiedenis is bekend dat vele eeuwen geleden deze drukpuntmassage al werd beoefend, zeker voor 2300 voor Christus. Interessant dat we er anno 2015 nog steeds meer en meer mee werken. Ook ter ondersteuning van andere behandelingen.

Op deze avond worden overzichten uitgelegd en kun je aan de hand van korte praktische voorbeelden en oefeningen ook jezelf ermee behandelen.

Een bijzondere avond door Dory gegeven, zij heeft gedurende 8 jaar onderwijs gegeven in voetreflexmassage en ook o.a. aan de school voor ziekenverzorger te Breda gastcolleges verzorgd hierover.

Reserveren is nodig, dit i.v.m. beperkt aantal plaatsen.