Vrijdag 29 april: Themalezing Hoe kom ik in mijn huis van mijn onrust af?

Dory-NierynckOp vrijdag 29 april om 19.30 uur een themalezing met als titel: Hoe kom ik in mijn huis van mijn onrust af?

Deze lezing gaat over energiestromingen en chi-levenskracht in balans brengen in je huis.

Ook het opsporen van blokkades komt aan de orde. Je kunt je vragen stellen. Een bijzondere avond met uitleg en voorbeelden om je goed en in balans te voelen in jouw omgeving. Over onderzoek, schoonmaken en paranormaal schoonmaken. Je meubels en inrichting bekijken.

Naast spirituele uitleg ook aardse tips die je makkelijk in uitvoer kunt brengen. En natuurlijk ook als extra toevoeging het trekken van een eigen kaart voor de komende periode. Met uitleg wat voor jou belangrijk is. Kortom een speciale lezing met een belangrijk onderwerp wat ik in mijn praktijk nogal eens tegenkom in vragen en antwoorden. Graag wel even reserveren!

Bekijk bij het onderdeel Themalezingen voor meer informatie.