Waarom voel ik mij zo somber in zwarte kleding?

In dit verhaal wordt de helende werking van kleuren uitgelegd. Er wordt ook toegelicht waarom zwart een kleur is die je beter kunt dragen gecombineerd met andere kleuren.

In weekblad VRIENDIN schrijf ik vanaf januari wekelijks een rubriek. In deze rubriek vertel ik mijn praktijkervaringen als spiritueel adviseur. Bij elke aflevering geef ik een aantal handige tips voor de lezeressen. Het blijkt een succes en men reageert zeer positief. Om nu nog meer lezeressen/lezers te bereiken zijn hier een aantal afleveringen te lezen.

Nummer 37: klik hier >>

Nummer 36: klik hier >>
Nummer 35: klik hier >>
Nummer 34: klik hier >>
Nummer 33: klik hier >>
Nummer 32: klik hier >>
Nummer 31: klik hier >>
Nummer 30: klik hier >>
Nummer 29: klik hier >>
Nummer 28: klik hier >>
Nummer 27: klik hier >>
Nummer 26: klik hier >>